FINAMBITION

Ronald van Rossum

Ronald van Rossum RA, AA, BASc is een toegewijde, energieke en hands-on manager. Hij heeft een sterk ontwikkelde ondernemersgeest en een solide bedrijfsinformatie en financiële achtergrond. Ronald is begonnen als openbaar accountant bij middelgrote Nederlandse ondernemingen, is daarna een administratieve dienstverlenings onderneming gestart en heeft vervolgens diverse functies bekleed als manager van de financiële administratie en financieel directeur. Ronald van Rossum heeft inmiddels ruim 19 jaar ervaring in het financieel werkveld in Nederlandse en internationale ondernemingen, de laatste 10 jaar in de helikopter services industrie.

Ronald van Rossum heeft integriteit, commitment en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Hij is doelgericht en houdt van een no-nonsense en oplossingsgerichte aanpak. Ronald is niet tevreden met een zesje en heeft een gave voor het herkennen van goede mensen. Hij kan gerust de stille motor binnen het Finambition partnership worden genoemd.

Ronald van Rossum heeft daarnaast een meer dan gemiddelde kennis van ICT en gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Hij heeft degelijke kennis van IFRS en USGAAP en heeft veel ervaring met SOx en FCPA compliance. Ronald heeft diverse ERP en andere software implementatie projecten geleid dan wel intensief ondersteund (SAP, JDEdwards, Movex, Siebel, Exact Globe, 20/20 Vision, E-mail, Groupware).

Ronald van Rossum